Maaike Hendriks

Ik werk op de locatie:

Huissen, Nijmegen, Bemmel

Mijn e-mailadres is:

maaikehendriks@praatjuf.nl

Maaike Hendriks

"Na het afronden van mijn opleiding Logopedie en Foniatrie in Rotterdam (1998) werkte ik als logopedist bij een aantal logopediepraktijken in het westen van het land. In januari 2000 startte ik als ondernemer: ik kon een logopediepraktijk overnemen in Gezondheidscentrum Didam. Hoogwaardige logopedische zorg en persoonlijke aandacht stonden voor mij van meet af aan voorop. In de afgelopen jaren vestigde ik onder de naam 'Praatjuf' praktijken in Bemmel, Angeren, Huissen en Lent. En in januari 2017 is de zesde Praatjuf geopend in Oosterhout bij Nijmegen."

"Als allround logopedist zie ik veel uiteenlopende logopedische klachten, niet alleen bij kinderen maar ook bij volwassenen en zelfs baby's. In 2008 heb ik mij daarom bijgeschoold tot preverbaal logopedist, logopedist voor kinderen tot twee jaar, dus nog voor het spreken begint."

"Naast het werken met baby's en kinderen ben ik ook geïnteresseerd geraakt in het helpen van volwassenen. In 2009 verdiepte ik me in de neurologie en volgde een bijscholing tot ParkinsonNet- therapeut. Sinds een paar jaar zie ik regelmatig cliënten met verworven neurologische stoornissen, in eerste instantie vooral ten gevolge van een beroerte."

Specialisaties

Spraakontwikkeling

Eet- en drinkstoornissen

Parkinson

Articulatie

Afasie

Meertaligheid

Wij zijn aangesloten bij

DTL Proof
Gezondheidscentrum Didam
Gezondheidscentrum Waalsprong
Kiwa
Praatjuf
NVLF
ParkinsonNet
Unik
Werken bij Praatjuf

Direct contact met een medewerker?

0481 - 47 11 12
Naar boven